Een camper huren bij Van Tuyl

Wilt u zelf het gemak en de vrijheid van een camper ervaren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een buscamper. Wij hebben diverse uitvoeringen van de Westfalia in de verhuur, waarmee u zorgeloos op pad kunt. Door het compacte formaat van onze huurcampers reist u comfortabel door heel Europa en ontdekt u de mooiste plaatsen.

Huuraanvraag

Model huurcamper

Dit veld is verplicht Dit veld is verplicht Dit veld is verplicht Dit veld is verplicht Dit veld is verplicht Dit veld is verplicht Dit veld is verplicht Dit veld is verplicht Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Modellen & Huurtarief

Wij hebben keuze uit diverse Ford Nuggets. Gaat u voor de hefdak variant of kiest u toch een hoogdak? Al onze huurmodellen zijn standaard uitgerust met een cassetteluifel, twee buitenstoelen en een buiten tafel. Een fietsenrek en chemisch toilet behoren tot de mogelijkheden. Klik op de onderstaande voorbeeldfoto’s om een impressie te krijgen van de indeling van onze modellen.

Custom Nugget Hefdak

Laagseizoen: € 850

Hoogseizoen: € 950

Bekijk galerij Huuraanvraag

Custom Nugget Hoogdak

Laagseizoen: € 850

Hoogseizoen: € 950

Bekijk galerij Huuraanvraag

Custom Nugget Plus Hefdak

Laagseizoen: € 895

Hoogseizoen: € 995

Bekijk galerij Huuraanvraag

Custom Nugget Plus Hoogdak

Laagseizoen: € 895

Hoogseizoen: € 995

Bekijk galerij Huuraanvraag
Het hoogseizoen loopt van:

19 april t/m 3 mei

5 juli t/m 6 september

19 oktober t/m 3 november

Hoe werkt het?

Selecteer je model en periode

Kies je ideale model en de gewenste huurperiode waarin het avontuur gaat beginnen.

Ontvang een bevestiging

We kijken er naar uit om jouw reisplannen met een camper werkelijkheid te maken.

Geniet van je vakantie

Je camper is gereserveerd! Begin met het plannen van je vakantie en maak je klaar voor een geweldige trip.

Boek & Geniet

Ontdek prachtige bestemmingen, geniet van de vrijheid en creëer onvergetelijke herinneringen. Boek nu en laat het avontuur beginnen!

Huuraanvraag

Lees de reisverhalen van onze klanten..

Kamperen is onze grootste hobby. Vanuit dit enthousiasme zijn wij ruim 20 jaar geleden begonnen met compacte buscampers. In al deze jaren hebben wij én onze klanten alle uithoeken van Europa gezien (en soms zelfs daar buiten). Op deze pagina bundelen we de mooiste herinneringen en foto’s van onze klanten. Heeft u zelf een leuke foto van een door ons geleverde camper, deel deze met ons.

REISVERHALEN

FAQ

De huurcamper kan op vrijdag om 15.00 uur opgehaald worden.

De laatste vrijdag van uw huurperiode dient u de camper voor 10.00 uur terug te brengen. De camper moet met een volle dieseltank teruggebracht worden. Indien u geen gebruikt maakt van de eindschoonmaak, brengt u de camper schoon retour.

Alle landen die op de groene kaart staan, mogen bezocht worden.

Per week kan er 1.500 km vrij gereden worden. De meeste klanten komen hier goed mee uit. Meer gereden kilometers kosten 25 cent per kilometer.

Nee, inventaris is niet inbegrepen. Zo heeft u de mogelijkheid om uw eigen spullen mee te nemen. Wel zijn twee stoelen, een buitentafel, oprijblokken en stroomkabels inbegrepen.

De reservering is definitief nadat u de aanbetaling voldaan heeft. De aanbetaling bedraagt €950,00 en is tevens de borg.

Binnen twee weken na terugkomst wordt de borg geretourneerd, mits het voertuig schadevrij is.

De camper is WA + casco verzekerd (all-risk). Het eigen risico per schade bedraagt €950,00. Tevens zijn schadeverzekering inzittenden en verhaalsrechtsbijstand inbegrepen.

Ja, pechhulp Europa is inbegrepen.

U kunt uw auto gratis op de parkeerplaats bij het dorpshuis parkeren.