Deel uw reisverhaal met Van Tuyl

Kamperen is onze grootste hobby. Vanuit dit enthousiasme zijn wij ruim 20 jaar geleden begonnen met compacte buscampers. In al deze jaren hebben wij én onze klanten alle uithoeken van Europa gezien (en soms zelfs daar buiten). Op deze pagina bundelen we de mooiste herinneringen en foto’s van onze klanten. Heeft u zelf een leuke foto van een door ons geleverde camper, deel deze met ons.

Al meer dan 10 jaar zijn wij verliefd op de Ford Nugget Westfalia. Vooral de briljante 3 kamer indeling waardoor je maximaal aan ruimte hebt en toch erg mobiel blijft. Wij reizen er heel Europa mee door (2 volwassenen, 3 kinderen en een hondje). Toch is de Nugget mobiel genoeg om ook boodschappen te doen bij de lokale supermarkt.

Bastiaan

 

Meest geliefde verhalen

  • Theo en Paula

    Het kriebelt met zo’n busje voor de deur

    Afgelopen weekend hadden we echt winterweer. Het sneeuwde en in heel Nederland waren mensen aan het schaatsen. Het weer kan snel veranderen want aankomend weekend wordt het 15 graden en is het zonnig, kortom: heerlijk lenteweer. We willen er graag op uit, alleen waar willen we dan heen? Na even zoeken hebben we een camping gevonden. Camping Brouwersdam is open en heeft een aantal winter voorzieningen. Zo rijden wij op een vrijdagmorgen in februari met onze Ford Nugget naar Zeeland. De fietsen mee om de omgeving te gaan ontdekken. ’s Avonds hebben we de verwarming lekker aangedaan, en toen was het tijd om te gaan slapen. In Brouwersdam zien we dat we niet de enige zijn met deze voorjaarskriebels. En zo genieten we intens van dit onverwachte weekendje uit. Op maandagmorgen gaan we weer richting huis, toch het gevoel alsof we een week zijn weggeweest. Dit is precies de reden waarom wij het kampeerbusje hebben aangeschaft. Gewoon lekker makkelijk een weekendje eropuit!

  • Desiré

    Wij hebben bij Autobedrijf van Tuyl een occasion Ford Nugget gekocht, wij zijn prima geïnformeerd. Alle voor en tegens van alle types werden benoemd en mochten we bekijken. Nadat we onze keus hadden gemaakt kregen we de tijd om erover na te denken. Bij het afleveren van de Ford werd alles nogmaals uitgelegd, alle vragen werden beantwoord, niets was te veel. Kortom een zeer tevreden klant en nu in het bezit van een mooie en betaalbare camper.