Autobedrijf Van Tuyl is de specialist op het gebied van compacte campers en lichte bedrijfswagens. Als familiebedrijf bestaan wij sinds 1968 en vierde onlangs ons 55-jarig jubileum.

Voor de aankoop en het onderhouden van uw kampeerauto of bedrijfswagen bent u bij ons aan het juiste adres. Binnen de markt van compacte campers zijn wij al meer dan 15 jaar het grootste adres voor de Ford Nugget in Nederland. Goed advies bij de aankoop en technische vakkundigheid in onze eigen werkplaats staan bij ons centraal.

Verkoop

We adviseren u stap voor stap bij de aankoop van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens of compacte campers. We nemen de tijd voor u, bespreken de mogelijkheden en doen een helder en aantrekkelijk voorstel.

Onderhoud

Ons gemotiveerde, ervaren team van monteurs zorgt gedurende de hele levensduur voor uw compacte camper of bedrijfswagen. Of het nu een APK, periodiek onderhoud of een reparatie betreft, we helpen u vakkundig en tegen scherpe tarieven.

Verhuur

Voor het huren van een compacte buscamper kunt u ook bij ons terecht. Probeer een Nugget of Smallander uit om de vrijheid en het gemak te ervaren en kom er achter waarom wij zo enthousiast zijn.

Overige activiteiten

Naast de verkoop van en het onderhoud aan compacte campers en lichte bedrijfswagen verzorgen we ook carrosseriewerkzaamheden, schadeafhandelingen en schaderegelingen, accessoire-opbouw en inbouw van diefstalbeveiliging. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de inruil of inkoop van campers, bedrijfswagens en personenauto’s.

Erkenningen

  • BOVAG lid
  • APK keuringsstation
  • RDW erkend
  • Compass dealer
  • Smallander dealer
  • Bearlock dealer